Vanzare casa 5 camere

Zona Pipera, Bucuresti vezi harta

125.000 €

Ultima actualizare: 28 Februarie 2020
Rata credit de la 3,356 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 699053

* campuri obligatorii

Vila P+1, 5 camere și 4 bai, cu suprafața de 150 mp construiti si 127 mp utili, ce face parte dintr-un miniansamblu de 3 vile insiruite, amplasat in zona de Nord a cartierului Pipera Bucuresti, la intrarea in Tunari, str Nicolae Iorga, în vecinătatea careea s-a inaugurat un nou magazin Lidl, o benzinarie si Scoala privata Olga Gudynn, foarte aproape de Scoala Americana. Accesul ușor spre marile artere de circulație, toate cu 4 benzi, Centura Bucureștiului, Șoseaua Pipera și Autostrada A3 se face prin sensul giratoriu de lângă Lidl, la o distanta de 550 m de locația vilelor.


 


Casa este formata din P+1, are 127 mp utili și 159 mp construiti, compusa din 5 camere, dispuse la parter si etaj:


Parter: living luminos cu ferestre pe toata inaltimea peretelui, cu usa de acces la terasa de 12,5 mp, acoperita cu pergola din lemn si curtea casei, frumos amenajata cu plante și arbusti verzi, de asemenea bucatarie deschisa spre living cu geam exterior separat spre terasa. La parter mai avem un dormitor matrimonial cu baie proprie, încă o baie de servici și un hol spațios de acces, pentru scara spre nivelul 1 al casei.
Etaj: 3 dormitoare mari și luminoase, dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie, un dressing, alte 2 dormitoare cu alta o baie spațioasă și un balcon acoperit de 12 mp.Ansamblul de vile este bransat si contorizat individual la utilitati si dispune de dotari de cea mai buna calitate: ferestre termopan tripan, izolație termica exterioara 10cm, instalatie electrica, instalație sanitara și termica, calorifere, centrala Viessmann Vitodens in condensatie, termizolatie pod 7 straturi, ornamente exterioare din sticla si piatra naturala, scari exterioare de granit, senzori miscare pentru sursele de lumina în curte, pavele trotuar acces, sistem exterior video pentru clădire si parcare.


In pretul imobilului sunt incluse toate dotarile enumerate.


 


PRETUL AFISAT ESTE PENTRU VARIANTA DR VANZARE "LA ALB".
Variantele de vânzare sunt:


"La Cheie": Amenajata și utilata total, la alegere, pentru modele și culori de parchet, faianta si gresie, obiecte sanitare
"La Alb"    : varianta la care amenajarea se poate realiza de client, în regie proprie, în funcție de preferințeVarianta "La cheie" se realizează in baza unui contract pt amenajare, în 35-45 zile de la data semnării acestuia si de la momentul stabilirii modelelor, culorilor, variantelor și detaliilor pentru toate lucrările proiectului în derulare, pt finalizarea in timpul atribuit.


Detalii imobil casa 5 camere

Pret/m2 786,16 €
Comision 2%
Camere 5
Suprafata 159 m2
Structura 1
Bai 3
Suprafata teren 300 m2
Amprenta la sol 80m2
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Silvia Santa

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Martie 2019

Vechime: 3 ani, 2 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 16 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 9
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..