GM1139 Vila Pipera_Drumul_Bisericii P+1, supraf. 190mp, 5 camere

Zona Pipera, Bucuresti vezi harta

299.888 €

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2019
Rata credit de la 7,979 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 688666

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriereGM1139 Pipera_Drumul_Bisericii, vila P+1, 5 camere,3 bai, supr. constr. 193mp/supraf. utila 187 mp, teren 650mp, imobil 2015Structura, suprafete si compartimentare :Constructia este din cărămidă cu stâlpi de beton, termoizolata la exterior . Amprenta casei este de 150mp, pe un teren de 650mp.
La parter se afla un living cu bucatarie deschisa, in suprafata totala de 84mp, un dormitor de 17.5mp, si inca un dormitor de 9.5mp, baie generoasa in suprafata de 17.6mp si grup sanitar de 3,8mp, camera tehnica si doua holuri. Suprafata utila pe parter este de 147mp.
Etajul, in suprafata utila de 80mp, este format din 2 dormitoare, in suprafata de 14.5mp fiecare, hol si baie de 8mp, si o camera de 40mp.Finisaje si dotari:
Imobilul este amenajat cu bun gust si materiale de calitate, interiorul finisat cu pereti din vopsea lavabila si faianta la bai si bucatarie, pardoseli din linoleum de ce mai buna calitate care imita parchetul si mocheta in dormitoare , gresie in bai , scara interioara cu balustrada din metal, ferestre termopan cu tamplarie PVC, usi interioare din lemn si usa metalica la intrare. In pret este inclusa bucataria mobilata su utilata (Teka)
Incalzirea se face cu centrala termica pe gaz, aer conditionat, sistematizare pe 4 zone disticte de casa ( living , etaj , bucatarie si dormitoare sus ) cu telecomnda pe iphone/android pentru caldura , sonorizare , jaluzele exterioare , la care se mai pot adauga si alteleUtilitati:
Apa, gaze, curent electric ,canalizare.O scurta prezentare a zonei:
Zona Pipera este situata in partea de nord-est a Bucurestiului, intinzandu-se pe teritoriul fostului sat ce purta acelasi nume. Aceasta este delimitata in partea de sud de linia CF Bucuresti – Constanta, la vest de drumul Campul Pipera si str. Vadul Moldovei (limita estica a capitalei), la nord de Sos. de Centura a Bucurestiului, iar la est de o ramificatie a Vaii Saulei (limita cu orasul Voluntari).
Dupa 1989, teritoriul cuprins intre Padurea Baneasa la nord, Soseaua Pipera-Tunari la sud si est si drumul Campul Pipera la vest devine limita administrativa de nord-est a Bucurestiului. Pipera se afla la o distanta de aproximativ 8 km de Piata Unirii, are o suprafata de peste 1.500 ha si este in continua dezvoltare pe cele aproximativ 670 ha cuprinse intre padurea Tunari, Sos. Pipera-Tunari si drumul Campul PiperaIn jurul anului 1920, satul Pipera apartinea de comuna Colentina, mare parte din teritoriul sau fiind reprezentat de o mosie cunoscuta sub denumirea de Pipera/Tatarani care se afla in proprietatea familiei Eliza Triandafil. Din aceasta mare mosie, o suprafata de circa 375 ha a fost expropriata si lotizata, iar cu parcelele rezultate au fost improprietariti cei care au luptat in Primul Razboi Mondial sau familiile acestora.
Dupa aceasta expropriere au ramas in proprietatea familiei aproximativ 130 ha de teren si 38 ha de balta formata pe firul Vaii Saulei. In jurul lui 1935, intregul teritoriu, la care se adauga padurea Tunari si terenul agricol dintre padure si linia de centura, este arondat comunei Tunari. La nivelul anului 1950 acest spatiu facea parte din comuna Cetatea Voluntareasca (vechea denumire a orasului Voluntari). Pana in 1989 suprafata teritoriului locuit din Pipera era de 75 ha si avea un caracter prepondrent rural, tinand cont de tipul gospodariilor si de ocuptia locuitorilor. Restul de pana la 2.000 ha era reprezentat de terenul agricol extravilan. In partea de sud a Piperei se gaseste firul de apa Valea Saulei care colecteaza apele deversate din Baneasa si se varsa in raul Colentina.
Dupa 1989 teritoriul cuprins intre padurea Baneasa la nord, soseaua Pipera-Tunari la sud si est, drumul Campul Pipera la vest, devine limita administrativa de nord-est a Bucurestiului. Dupa acest moment Pipera incepe sa se dezvolte, terenurile agricole fiind parcelate si ocupate din ce in ce mai mult de constructii


Detalii imobil GM1139 Vila Pipera_Drumul_Bisericii P+1, supraf. 190mp, 5 camere

Pret/m2 1.603,68 €
Camere 5
Suprafata 187 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 650 m2
Deschidere 12
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 19 ani, 11 luni

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 14 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..