Vanzare casa 4 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

88.350 € + TVA

Ultima actualizare: 1 Iunie 2020
Rata credit de la 2,388 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!
The Google Maps Platform server rejected your request. You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 690415

* campuri obligatorii

Casa insiruita, Lot 2, ap 5, in zona Prelungirea Ghencea, strada Drumul Ghindari.
Imobilul a fost construit in anul 2019 si dispune de un teren de 190 mp, suprafata utila 120 mp. regim inaltime Parter+1+Mansarda, racordata la utilitatile orasului: (canalizare, apa, gaz, curent)
Compartimentare:
* Parter: living 22 mp., bucatarie 9 mp, grup sanitar cu geam 2 mp, casa scarii 6.48.
* Etajul 1: 3 dormitoare, 1 matrimonial cu baie proprie, 2 bai cu geam, 2 balcoane
* Mansarda: open space 40 mp, acces pe scara de lemn rabatabila din interior.
Curte amenajata cu gazon tip rulou, si braduti tuia, in fata casei terenul este betonat si sunt disponibile de cate 2 locuri de parcare.
Imobilul se vinde finisat la cheie, la alegerea clientului(gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare bai)
Accesul catre statiile RATB se poate face in maxim 15 minute pietonal, linii: R122, R222, R422, R425.Proprietatea face parte dintr-un complex de case tip triplex, sau cate 5 insiruite, construite cu scopul de a fi locuinte de familie.Pret:
93.000 Euro
Comision cumparator 0%!
Se accepta CREDIT!TheBuilding 62 Ghindarilor – Este un proiect deosebit, format din 12 unitati: regim inaltime P+1+M sau P+1+Pod, situat in Prelungirea Ghencea, strada drumul Ghindarilor!
Cele 12 unitati, sunt compuse din: 4 camere, 3 dormitoare+living, 3 grupuri sanitare cu geam, camerele sunt luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari, 2 balcoane, curtea este amenajata cu gazon si copaci oramentali!
Fiecare unitate dispune de minim 2 locuri de parcare betonate si amenajate in fata casei!


Detalii imobil casa 4 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 4
Suprafata 120 m2
Structura 1
Bai 3
Suprafata teren 174 m2
Deschidere 11
Amprenta la sol 56m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Caramida
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Drumul Ghindarilor, gradinita, scoala, supermarketuri, lidl, mega image, mijloace de transport 122, 222, R423, R422, R425!

Ionut Bucur

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 August 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 14 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 17
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..