Vanzare Vila Decebal

Zona Decebal, Bucuresti vezi harta

370.000 € + TVA

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021
Rata credit de la 10,075 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 673718

* campuri obligatorii

Vanzare vila,situata intre Bld.Decebal-Str.Dristorului si Baba Novac,fiind o constructie D+P+1E+M,foarte solida,cu pereti din caramida plina, avand plansee din beton armat,cu o suprafata construita de 220mp, suprafata utila totala de182mp, amplasata pe un teren in suprafata totala de 163,57mp si construita in perioada interbelica, fiind reconstruita si supraetajata in 1998,avand urmatoarele caracteristici:1.Subsol: camera,beci,spatiu tehnic cu centrala termica,scari,in suprafata totala de 28,06mp.2.Parter: living(32,42mp),bucatarie,camara,vestibul,2holuri,scari,grup sanitar,in suprafata totala de 62,91mp.3.Etaj: 2dormitoare,1balcon,1terasa,1baie,hol,scari,in suprafata totala de 59mp.4.Mansarda: camera(29,40mp),1balcon,1baie,debara,scari,in suprafata totala de 42,40mp. Ca si imbunatatiri,spatiul beneficiaza de parchet,gresie,faianta,termopan,aer conditionat,usi de acces din metal iar suprafata de teren libera este de aproximativ 90mp.Pret de vanzare:370.000 Euro.


Detalii imobil Vanzare Vila Decebal

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 182 m2
Structura D+P+1E+M
Bai 3
Suprafata teren 163 m2
Deschidere 9
Amprenta la sol 70m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 1998
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Bld.Decebal,Str.Dristorului,Str.Negoiu,Str.Cercelus,Str.Cogalnic,Str.Baba Novac, Str.Aurel Botea,Str.Traian Popovici,Sos.Mihai Bravu.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, o luna

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, o luna
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..