Vanzare casa Plevnei

Zona Plevnei, Bucuresti vezi harta

72.000 € + TVA

Ultima actualizare: 28 Mai 2020
Rata credit de la 1,948 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 105837

* campuri obligatorii

Vanzare casa in zona Plevnei Spitalul Militar Carol Davilla,P+1E,suprafata utila totala 77mp(cu pivnita de la subsol inclusa).Apartamentul tip dulpex are suprafete mai mici si se compune:la parter 1living(13mp),1dormitor(7mp),baie cu geam afara,bucatarie,hol+casa scarii cu acces catre etaj,unde se afla dormitorul matrimonial(17mp),cu grupul sanitar de serviciu si 1balcon (inchis cu termopan).Imobilul este foarte bine intretinut,cu centrala termica proprie,avand ca imbunatatiri gresie,faianta,parchet, ferestre si usi interioare din termopan,fiind construit in perioada anilor 1968-1970,constructia fiind realizata din caramida,cu plafoane din beton armat atat la parter,cat si la etaj,putand suporta etajare sau mansardare.Suprafata utila din acte este de 73,96mp iar din masuratorile cadastrale 77,29mp.Imobilul a fost cumparat in anul 1998,in baza Legii 112,nefiind niciodata revendicat si neexistand pana in prezent vreun litigiu care sa aiba legatura cu acest imobil(exista adeverinte de la P.M.B.in acest sens).Curtea(aprox.50mp)este comuna cu inca 2familii,fiecare avand intrare separata in imobilul pe care il detine,existand de asemenea si loc ptr.a parca masina.Pret de vanzare:72.000Euro.


Detalii imobil Vanzare casa Plevnei

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 78 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 90 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 40m2
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Calea Plevnei,Str.Witing,Spitalul Militar Carol Davilla,Spitalul CFR Witing,Spitalul Universitar,Splaiul Independentei,Palatul Cotroceni,Cartierul Cotroceni,Gradina Botanica,Centrul Comercial Carrefour Orhideea,Podul Basarab ce face legatura intre 2 sectoare importante ale capitalei.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 12 ani, 5 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 12 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..