Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare casa 3 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

94.960 € + TVA

Rata credit de la 2,613 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 733359

* campuri obligatorii

ALEGE SA LOCUIESTI INTR-O ZONA LINISTITA A SECTORULUI 6, FERITA DE AGITATIA BULEVARDELOR, INCONJURATA DE IMOBILE TIP CASE / VILE CU REGIM DE INALTIME REDUSVa prezint un partament cu 3 camere + TEREN intr-un imobil tip bloc cu regim de inaltime redus S+P+2+Mansarda, situat in Sectorul 6, zona Pacii - Drumul Belsugului.Apartamentul prezentat are 3 camere + teren, este disponibil la parter, avand o suprafata totala de 158.70 mp (80.70 mp utili + curte de 78 mp). Apartamentul este semidecomandat, bucatarie open space (permite sa fie inchisa), baie cu geam, terasa si curte proprie.
Imobilul se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, calorifere din otel, tamplarie pvc cu geam termopan, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, usa de metal la intrare, interfon. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.
Apartamentul este contorizat individual pentru apa, gaz si electricitate, contoarele fiind amplasate pe palier.
Imobilul a fost finalizat in anul 2020, structura constructiva fiind din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, peretii exteriori si de compartimentare interioara sunt din caramida porotherm, iar termoizolarea exterioara este din polistiren de 10 cm.
Imobilul dispune de parcari subterane ce pot fi achizitionate separat CONTRA COST.
Blocul este situat pe Str. Drumul Belsugului, in apropiere de Bd. Iuliu Maniu, statiile de Metrou Pacii / Preciziei si statii de transport in comun STB. In zona sunt institutii de invatamant, restaurante, unitati bancare, piete, parc si locuri de joaca.
Mijloacele de transport in comun:
* statia metrou Pacii sau Preciziei
* statii STB, liniile: 61, 62, 137, 138, 178, 278, 236.Pret
94.960 + 19% TVACOMISION CUMPARATOR 0%!!!


Detalii imobil casa 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 158 m2
Structura 3
Bai 1
Suprafata teren 78 m2
Deschidere 10
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Caramida
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou Pacii, Bld Iuliu Maniu, Drumul Belsugului, Drumul Bacriului, Capat STB Master In vecinatate la maxim 500 - 750 metri de imobil se afla statiile STB ( liniile 61, 62, 137, 138, 178, 236) si metrou Pacii sau Preciziei

Florin Ivan

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 30 Octombrie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 15 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..