Acest anunt nu mai este activ

Vila moderna - Lac Floreasca

Zona Floreasca, Bucuresti vezi harta

1.980.000 € + TVA

Rata credit de la 52,662 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 557311

* campuri obligatorii

Imobil construit la numai cativa metri de Lacul Floreasca, intr-o zona cu un peisaj dominat de copaci.
Avand o suprafata utila de 930 mp si structurat S+D+P+2+3 retras, acesta beneficiaza de suprafete vitrate generoase, punand in valoare paleta cromatica si textura finisajelor, conturand un ambient cald si primitor.
Terenul intreg al proprietatii are o suprafata de 361 mp, iar amprenta imobilului fiind de 235 mp, rezultand un spatiu liber de 126 mp.Proiectul a fost gandit ca locuinta pentru doua familii.
Un apartament format din etajele 1, 2 si 3 al imobilului, structurat astfel:
Etajul 3 - o zona de relaxare cu suprafata de 30 mp, 2 grupuri sanitare si sauna. La acest nivel exista 3 terase cu suprafete generoase, dintre care pe una dintre ele este amplasat o cada de tip Jacuzzi.
Etajul 2 - o spatiu deschis cu suprafata de 70 mp, ce a fost amenjat ca zona de zi, bucatarie si dining. Si la acest etaj avem un grup sanitar si o terasa generoasa.
Etajul 1 - doua dormitoare, dintre care un dormitor cu suprafata de 38 mp, mobilat cu dresing.
Accesul in aceasta parte a imobilului se poate face atat cu ajutorul liftului, cat si pe scara ce face legatura cu toate nivelurile imobilui, mentinad accesul individual.
Cel de al doilea apartament ocupa demisolul inalt si parterul imobilului.
Demisolul - a fost amenjat ca o zona de zi, bucatarie - inchisa cu sticla, pentru a mentine spatialitatea, si alte doua incaperi ce pot fi utilizata ca dormitoare, un grup sanitar si o baie. Tot spatiul beneficiaza de foarte multa lumina, atat prin suprafetele vitrate generoase, cat si cu ajutorul luminatorului.
Parterul - beneficiaza de 3 dormitoare, fiecare cu baia lui. Unul din cele 3 dormitoare are amenajat un dresing.In subsolul imobilului se pot parca 6 autoturisme, iar pentru aceasta se va utiliza liftul auto.
Un aspect foarte important cu privire la acest imobil, este dotarea acestuia cu un sistem "Smart Home" (grile umbrire exterioara actionate electric, storuri interioare actionate electric, iluminat- senzori, control climatizare de la distanta)
Detalii imobil Vila moderna - Lac Floreasca

Pret/m2 2.135,92 €
Camere 20
Suprafata 927 m2
Structura S,P+3,D
Bai 10
Suprafata teren 361 m2
Deschidere 18
Material Beton
An constructie 2011
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..