Acest anunt nu mai este activ

GM1258 Vanzare imobil D+P+3, Unirii_Parcul Carol, ideal investitie

Zona Parcul Carol, Bucuresti vezi harta

630.000 €

Rata credit de la 16,734 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 681041

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere :GM1258 Unirii_Parcul Carol, cladire D+P+3, 14 camere, suprafata construita 485mp,4 bai, 3 intrari (una pentru demisol), singur curte, suprafata teren 200 mp, terasa 33mp, imobil 2005.
Cladirea reprezinta un potential major pentru investitie, datorita pozitiei centrale, in acest moment fiind inchiriata, pe o perioada de doi ani, si produce venituri de 35.000 Euro anual.Structura si compartimentare :
Cladirea este construita pe fundatie de beton si structura din beton. Camerele au inaltimea de 2.7m, asigurand astfel o luminozitate mare si ventilatie eficienta, dar si senzatia de spatiu mult mai mare.
Demisol inalt, cu intrare separata, suprafata generoasa de 60mp, transformat in garsoniera, cu utilitati separate.
Parterul este format din receptie (23mp), sala de intalniri (28mp), camera pentru server doatata cu doua aere conditionate, si baie. Suprafata utila este de 84 mp (casa scarii inclusa)
Etajul 1 este format din doua incaperi mari de 37mp, respectiv 25mp, birou de 17mp, baie si un oficiu. Suprafata utila totala pe etajul 1 este de 100mp.
Etajul 2 este format din doua incaperi mari care, impreuna, au o suprafata de 68 mp, inca un birou de 16mp si baie. Suprafata utila totala este de 107mp.
Etajul 3, in suprafata utila totala de 108mp , este format din 3 birouri (24mp, 17mp si 13mp), terasa 33mp si baie.Finisaje si dotari :
Cladirea a fost zugravita la interior, finisajele sunt formate din pereti cu vopsea lavabila, pardoseli din parchet si gresie, usi interioare din lemn masiv, usi exterioare din termopan, iluminat interior cu led, scara interiora cu bara din inox, aer conditionat in fiecare incapere, centrala termica pe gaz de mare capacitate, generator electric, curent trifazic, sistem de alarma conectat la firma de securitate, contorizat cu apometre. Incaperile sunt spatioase, dispun de multa lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari, vedere superba catre Parcul Carol, este ideala pentru birouri, centre educationale sau locuinta. In fata imobilului se pot parca 3-4 masini, paralel cu parcul sau in jurul Fantanii din fata Parcului Carol.
Utilitati: curent, gaz, apa, canalizare.Vecinatati:
Imobilul se afla vav de Parcul Carol, la 15 minute de Piata Unirii, cu acces la multiple mijloace de transport in comun, zona cu resturante si cafenele.


Detalii imobil GM1258 Vanzare imobil D+P+3, Unirii_Parcul Carol, ideal investitie

Pret/m2 1.369,57 €
Camere 14
Suprafata 460 m2
Structura P+3,D
Bai 4
Suprafata teren 200 m2
Deschidere 10
Material Beton
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..