Vanzare casa 12 camere

Zona 13 Septembrie, Bucuresti vezi harta

2.250.000 €

Ultima actualizare: 21 Iulie 2019
Rata credit de la 59,330 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 244284

* campuri obligatorii

Vila 12 camere 13 Septembrie- Marriott. Constructia este finalizata in anul 2001, amplasata pe un teren cu suprafata de 750 mp, avand amprenta de 250 ml, iar deschiderea la strada este de 25 ml. Suprafata construita a vilei este de 1200 mp si cea utila de 920 mp. Intrarea in imobil se face prin poarta pietonala cu acces automat prin centrala telefonica.
Imobilul are 2 intrari separate:una pentru demisol, parter, etaj 1 si cealalta pt demisol si etaj 2. In curtea interioara este construita o terasa acoperita( circa 40 mp) cu urmatoarele facilitati: corpuri de iluminat, prize 220V, prize TV si satelit, barbeque, chiuveta cu apa calda si rece si dulapuri diverse si un spatiu al portarului cu suprafata de circa 8mp cu dotari aferente, energie electrica, apa curenta, WC. Aleile de acces sunt pavate cu ceramica.
Imobilul are 2 garaje distincte, situate la demisol, cu intrari separate, porti cu deschidere automata, usi de garaj automate. Incalzirea imobilului se face cu 2 surse alternative: gaze naturale din reteau stradala si rezervor pacura 4000 l.
La parter:1 Bucatarie, 1 Grup Sanitar, 1 Dormitor, si 1 Salon de Lux compus din 3 incaperi deschise.
Etaj 1:4 Dormitoare fiecare cu baie proprie , un dressing room pentru dormitorul matrimonial, si o terasa inchisa.
Cod:KPV0531


Detalii imobil casa 12 camere

Comision 3%
Camere 12
Suprafata 920 m2
Structura D+P+2+M
Bai 5
Suprafata teren 750 m2
Deschidere 25
Amprenta la sol 250m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 2001
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 7 ani, 7 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..