Vanzare apartament

Zona Pache Protopopescu, Bucuresti vezi harta

11.000 €

Ultima actualizare: 24 Mai 2018
Rata credit de la 284 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589856

* campuri obligatorii

Piata Pache Protopopescu in cladirea cu  Restaurantul Izvorul Rece cu lift garsoniere intre 9 si 12 mp cu baia si dusul la comun parchet zugravite scara curata ideal pentru investitie, BIROU, LOCUIT SAU in vederea inchirierii (eventual in regim hotelier) pret intre 11000 -14000 euro. Au ramas doar trei camere disponibile IN TOTAL DOUA AU GAZ UNA ARE SI BALCON. Blocul are Bulina, este in stare buna, dar se afla in proces de consolidare.


Detalii imobil apartament

Comision 3%
Camere 1
Suprafata 12 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2017
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 1936
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet

Vlad Trimbitasu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Decembrie 2014

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 5 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 29
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..