Vanzare apartament

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

48.500 €

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2020
Rata credit de la 1,320 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 722008

* campuri obligatorii

Garsoniera de vanzare in cartierul Drumul Taberei - Parc ANL Brancusi, situata la doar 800 metri pietonal de statia de metrou Valea Ialomitei (Magistrala M5, Eroilor 2 - Valea Ialomitei).
Garsoniera se afla la etajul 4 al imobilului, dispune de o suprafata de 43 mp, compartimentare decomandata, bucatarie inchisa, balcon inchis cu termopan, boxa la subsol.
ANL Brancusi este un cartier dezvoltat in ultimii 15 ani atat de statul roman prin ANL cat si de investitori imobiliari, o zona linistita ce dispune de parc si transport in comun, situata in vecinatatea noi linii de metrou Magistrala M5 (Eroilor 2 - Raul Doamnei / Valea Ialomitei), dar ferita de aglomeratia urbana.
In vecintatea imobilului pe o raza de maxim 1 km sunt: gradinite si scoli de stat, statii metrou si STB, magazine (Kaufland, Lildl, Mega Image), dar si alte facilitati urbane.Pret: 48.500 EURO
Comision cumparator 0%!
Acte disponibile, se accepta credit!Proprietate reprezentata exclusiv de IMOZONE.


Detalii imobil apartament

Comision 0% de la cumparator
Camere 1
Suprafata 43 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2006
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Valea Doftanei, Parc ANL Brancusi, Capat STB 168, Policlinica Brancusi, Metrou Valea Ialomitei

Florin Ivan

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 30 Octombrie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 14 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 16
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..