Apartament reprezentativ in zona centrala

Zona Pache Protopopescu, Bucuresti vezi harta

230.000 €

Ultima actualizare: 19 Iulie 2018
Rata credit de la 5,982 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589489

* campuri obligatorii

Apartament deosebit, in bloc/vila din perioata interbelica, zona Bdul Ferdinand I, la 8 minute de Piata Universitatii, in proximitatea Ambasadei Greciei, compus din 6 camere, 3 holuri, 3 balcoane, WC serviciu, baie, bucatarie, camera de serviciu la mansarda si boxa la subsol, avand o suprafata utila de aprox. 200 mp.Camerele au inaltimea de 3.15 m si sunt extrem de bine vitrate. In proprietate exista si o cota indiviza de curte de aproximativ 30 mp.Apartamentul este dotat cu parchet masiv din stejar, usi interioare de stejar si glaswand-uri originale, mozaic original, aer conditionat, diverse spatii de depozitare.
Obiectele sanitare din bai sunt, deasemenea, cele originale si se gasesc intr-o stare excelenta.Blocul a fost construit in 1930 si are un regim de inaltime P+2+M, cu cate un singur apartament pe etaj. Scara de acces a blocului este impecabila, extrem de larga si luminoasa. Curtea din spate este, la randu-i, o minunata si rara surpriza, caci ofera un spatiu de liniste, verdeata si aer curat in plin centrul Capitalei.Nu exista nici o grevare legata de Legea 112 sau alte asemenea constrangeri.Un apartament ideal pentru resedinta reprezentativa sau sediu de firma.Se accepta, de principiu, doar cash!
Pret: 230.000 de Euro.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP05690RB..Link extern: www.espaco.ro


Detalii imobil Apartament reprezentativ in zona centrala

Pret/m2 1.150,00 €
Camere 6
Suprafata 200 m2
Etaj 1/P+2,M
Bai 2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1930
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Uncu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iulie 2017

Vechime: un an, 7 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..