Vanzare apartament 6 camere

Zona 13 Septembrie, Bucuresti vezi harta

245.000 €

Ultima actualizare: 20 Februarie 2020
Rata credit de la 6,547 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 624461

* campuri obligatorii

Vanzare apartament tip duplex cu 6 camere in zona 13 Septembrie, aproape de Monitorul Oficial (COMISION ZERO). Proprietatea este una deosebita ca forma si dimensiune ,are o suprafata utila de 220 mp si se desfasoara pe etajul 4 al imobilului (living + 2 dormitoare) si mansarda acestuia (4 dormitoare), are scara interioara si o compartimentare foarte buna. Odata cu apartamentul se vinde si un loc de parcare subteran care poate fi supraetajat cu sistem de tip Klaus pentru a obtine 2 locuri de parcare. Cele doua dormitoare de la etajul 4 si baile lor sunt nefinisate. Proprietatea poate fi utilizata atat ca locuinta pentru o familie mai numeroasa cat si ca birouri pentru firma. Merita vazuta!!! Cod:KPA8748


Detalii imobil apartament 6 camere

Comision 3%
Camere 6
Suprafata 220 m2
Etaj 4/4
Bai 3
Terase, balcoane 2
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Claudiu Hategan

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: Cotroceni, Dorobanti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Iunie 2012

Vechime: 13 ani, 2 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..