Vanzare apartament 5camere Arcul de Triumf

Zona Arcul de Triumf, Bucuresti vezi harta

413.900 € + TVA

Ultima actualizare: 4 Februarie 2021
Rata credit de la 11,276 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 664572

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 5camere in zona Arcul de Triumf-Str.Clucerului,situat la etajul 5/5,imobil cu lift,construit in1998, cu izolatie termica exterioara,cu centrala de bloc moderna,imobilul avand o suprafata utila totala de 213mp,fiind compartimentat cu 3dormitoare,2bai,sufragerie,un living generos in suprafata de 52mp si o terasa de 41mp partial acoperita.Ca imbunatatiri,imobilul are gresie,faianta,parchet din lemn masiv,termopan,2aparate de aer conditionat,usa metalica.Apartamentul are vedere mixta cu panorama superba catre Arcul de Triumf si nu in ultimul rand cu acces usor catre mijloacele de transport in comun, inclusiv tot ceea ce inseamna zona de agrement, de shopping,de distractie si relaxare,pe care o ofera partea de nord a Bucurestiului. Pret de vanzare:413.900Euro


Detalii imobil Vanzare apartament 5camere Arcul de Triumf

Comision 3%
Camere 5
Suprafata 213 m2
Etaj 5/5
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 3
Stare proprietate buna
An constructie 1998
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Bld.Kiseleff,Bld.Maresal C-tin Prezan,Bld.Averescu,Bld.Marasti,Bld.Aviatorilor,Str.Docentilor,Str.Nicolae Racota,Str.Stolnicului,Parcul si Lacul Herastrau.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..