Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 5 camere

Zona Rahova, Bucuresti vezi harta

550 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 569114

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta la vanzare, un apartamentcu 4 camere,amplasat in zona Chirigii, in proximitatea Metrou Mihai Bravu.Aapartamentul din prezentare este confort1 semidecomandat,se afla la etajul 9/15, are o suprafata construita de 118 mp, o suprafata utila de 96 mp, a fost construit in anul 2010,Are o partitie buna, camerele au suprafete optime, luminoase, este eficient impartit , suprafata utila fiind repartizata pe camere astfel :
Livingul are o suprafata de 26,13 mp, vestibulul are o suprafata de 5,69 mp, bucataria este inchisa si are o suprafata de 9,57 mp, sas de 6,21 mp, baie de 4,20 mp, baie de 3,94 mp, dormitor 1 de 13 mp, dormitor 2 de 12,98 mp, dormitor 3 in suprafata de 13,56 mp.Vorbim de un apartament elegant, cald, armonios, cu spatii de depozitare, finisaje premium, bine intretinute cu multe argumente pentru un stil de viata modern.
Spatii comune in trend, bine ingrijite, vecini civilizati, doua locuri de parcare in subteranul blocului, din nou vin sa completeze motivele alegerii acestei proprietati.
Spatiul propus este unul sigur cu finisaje de cea mai inalta calitate, locatia complexului se remarca pe piata imobiliara printr-o retea de transport in comun de suprafata foarte bine dezvoltata, care face zona foarte usor accesibila, din diferite parti ale orasului, dar si accesul rapid la numeroase centre comerciale, cafenele, crese, gradinite, scoli, licee, banci, farmacii.
In cautarea locului ideal pe care sa il nu,mesti acasa, localizarea este un aspect foarte important.


Detalii imobil apartament 5 camere

Pret/m2 4,66 € / luna
Comision 3%
Camere 5
Suprafata 118 m2
Etaj 9/15
Bai 2
Terase si balcoane 2
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
An constructie 2010
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..