Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere

Zona Tineretului, Bucuresti vezi harta

125.000 €

Rata credit de la 3,319 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582770

* campuri obligatorii

Apartament 4 camere Tineretului - Metrou Tineretului, confort decomandat, etaj 10/10, suprafata 80 mp, an constructie 1982, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, loc parcare. Este dotat cu aer conditionat. Apartamentul este renovat. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta. Se vinde nemobilat. Alte facilitati: apometre.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 1.562,50 €
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 80 m2
Etaj 10/10
Bai 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1982
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Cartierul Tineretului este situat in partea centrala a municipiului Bucuresti, in apropierea parcului cu acelasi nume, de unde provine si numele cartierului. Tineretului face parte din sectorul 4 al Capitalei si are in prezent 62,5 ha. Cartierul este marginit in partea de nord-est de Splaiul Unirii, de bulevardul Gheorghe Sincai la vest si de Bulevardul Tineretului si Calea Vacaresti la sud.
Zona Tineretului cuprinde aproximatin 30 de strazi. Dintre acestea, cele mai importante sunt: Bulevardul Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Calea Vacaresti, strada Constantin Radulescu Motru, Strada Trestiana, Piscului, Viorele, Caramidarii de Jos.
Parcul Tineretului este cel mai mare parc din sudul Bucurestiului si a primit aceasta denumire inca din 1972, datorita faptului ca a fost ridicat pe locul unei foste groape de gunoi prin munca voluntara a tineretului din scoli si fabrici.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..