4 camere Tineretului- Vacaresti.

Zona Tineretului, Bucuresti vezi harta

164.000 €

Ultima actualizare: 18 Iulie 2019
Rata credit de la 4,336 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 653996

* campuri obligatorii

Imobilul se afla pe Calea Vacaresti- stradal, la intersectia Bd Tineretului cu Vacaresti. Apartamentul este format din 2 apartamente cu 2 camere, modificari ce au fost facute cu autorizatie. Apartamentul are vedere mixta, este renovat in totalitate- gresie, faianta, parchet, termopan, instalatii schimbate, aer conditionat, rulouri exterioare din lemn,cu finisaje de foarte buna calitate. Beneficiaza de 6 balcoane si de 2 locuri de parcare prin ADP. Este situat la 2 minute de intrarea in parc. Facilitam creditarea bancara.


Detalii imobil 4 camere Tineretului- Vacaresti.

Pret/m2 1.490,91 €
Camere 4
Suprafata 110 m2
Etaj 7/P+7
Bai 2
Material Beton
An constructie 1996
Compartimentare decomandat
Parcare garaj

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Laura Ionescu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Aprilie 2016

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 25 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..