Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 4 camere

Zona Stirbei Voda, Bucuresti vezi harta

155.000 € + TVA

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 4,264 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Stirbei Voda,ap.cu 4cam. la Parter si Mansarda(40mp)/D+P+1+M,in vila,constructie din beton armat si caramida-anii 1940-1950,sup.utila 93 mp,teren in proprietate 375 mp din totalul de 455mp,in incinta imobilului mai exista doar apartamentul de la etajul 1,in proprietate mai este inclus si spatiul de la mansarda in sup.utila de 40,66 mp ce poate fi amenajat ca garsoniera dubla si cel de la subsol format din 3 camere de depozitare,in sup.utila totala de 21,63 mp, zona centrala, foarte linistita,cu vile,,imobilul fiind situat mai ales intr-o zona culturala,fiind aproape de Radio-difuziune,Atheneul Roman, SalaPalatului , si nu in ultimul rand de parcul Cismigiu.PRET VANZARE: 155.000.EURO.


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 93 m2
Etaj P
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Calea Plevnei,Centrul Comercial Orhideea,Podul Basarab,Gara de Nord,Radio-difuziunea Romana,Academia Militara,st.metrou Eroilor,Parcul Cismigiu,Hotel Radison,Hotel Hilton,Sala Palatului,Atheneul Roman,Opera Romana,Facultatea de Drept,Spitalul Universitar,Spitalul Militar Central,Splaiul Unirii,Palatul Cotroceni,Gradina Botanica.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, 4 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..