Acest anunt nu mai este activ

Vanzare 4camere Stirbei Voda

Zona Stirbei Voda, Bucuresti vezi harta

100.000 € + TVA

Rata credit de la 2,600 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 372052

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 4camere in zona Stirbei Voda,Cismigiu,etajul 2/D+P+2E+M, semidecomandat,suprafata utila 95mp,la care se adauga si cele 2camere de serviciu de la subsol (in suprafata totala de 18,70mp),suprafata totala fiind de 114mp.Imobilul a fost construit in perioada interbelica,fiind foarte solid,bine structurat,cu o arhitectura deosebita,fara risc seismic, avand camere cu suprafete mari,plafon inalt iar ca si compartimentare nu se pot  folosi mai mult de 2dormitoare,parchetul,geamurile si tocaria interioara sunt deasemenea originale,sistemul de incalzire fiind sobe cu gaze.Aapartamentul este spatios,avand 1baie cu aerisire naturala,1gr.sanitar de serviciu,inclusiv un spatiu de depozitare.Din punct de vedere juridic,apartamentul a fost cumparat in baza Legii 112,proprietarul avand si hotarare judecatoreasca favorabila,definitiva si irevocabila.Exista deasemenea cadastru si intabulare.Pret de vanzare:100.000Euro.

Detalii imobil Vanzare 4camere Stirbei Voda

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 95 m2
Etaj 2/D+P+2E+M
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Stare proprietate buna
An constructie 1930
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Soba
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Str.Stirbei Voda,Str.Berzei,Sala Radio,Sala Palatului,Hotel Radisson,Hotel Hilton,Str.Schitu Magureanu,Str.Popa Tatu,Parcul Cismigiu,Academia Nationala de Muzica Ciprian Porumbescu,Calea Victoriei,Atheneul Roman.


Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..