Acest anunt nu mai este activ

Apartament in bloc H Titan Parc si metrou

Zona Nicolae Grigorescu, Bucuresti vezi harta

112.000 €

Rata credit de la 2,949 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589881

* campuri obligatorii

Renet va propune spre Vanzare un apartament cu 4 camere transformat (cu autorizatie) in 3 camere cu bucatarie mare situat in cartierul Nicolae Grigorescu zona Parc IOR si metrou Grigorescu intr-un bloc H construit in anul 1968 confort 1 Decomandat etaj 3 din 4 cu o suprafata de 83 mp.Imobilul este situat langa parcul IOR si scoala nr. 195 Hamburg la doi pasi de statia de metrou Nicolae Grigorescu.O astfel de oferta apare foarte rar si va sfatuim sa nu amanati decizia de vizionare. Avantajele acestui apartament:-in 2 minute sunteti in cel mai frumos parc din sectorul 3 (poate chiar din Bucuresti)-5 minute pe jos de metrou Grigorescu si Piata Titan-toate facilitatile citadine la doi pasi inclusiv Mall Park Lake Policlinica Oraselul Copiilor Auchan Titan banci farmacii etc. -cea mai buna scoala generala din sectorul 3 scoala Hamburg-4 bazine de inot in imediata apropiere: World Class Titan Park Lake bazin Dante bazin Hamburg-apartament renovat-bloc de 4 nivele cu structura din beton si inchideri din caramida plina. Confort termic ideal zero igrasie!-una din cele mai verzi zone ale orasuluiVa invitam sa-l vedeti!
Detalii imobil Apartament in bloc H Titan Parc si metrou

Comision 2%
Camere 4
Suprafata 83 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Terase, balcoane 1
An renovare 2010
Material Caramida
An constructie 1968
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..