Acest anunt nu mai este activ

Mosilor-Carol 4 camere renovat complet , Comision 0 %

Zona Mosilor, Bucuresti vezi harta

109.000 €

Rata credit de la 2,860 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589923

* campuri obligatorii

Nou pe piata !Va propun spre cumparare un apartament complet renovat situat la intersectia Bd. Carol cu Calea Mosilor. Apartamentul este situat la etajul 7/7 intr-un imobil reabilitat termic  construit in anul 1983. Blocul este tip monolit( stalpi si grinzi din beton) si are o compartimentare interioara din BCA.Apartamentul are o compartimentare semidecomandata cu o suprafata de 86 mp. Aparamentul beneficiaza de 2 grupuri sanitare ( 1 grup sanitare dotat cu cabina de dus si 1 grup saitar dotat cu cada). Sunt 2 balcoane ambele inchise cu termopan( 1 cu vedere spre Calea Mosilor si 1 cu vedere spre Biserica Olari ).  Finisajele interioare sunt noi apartamentul a fost renovat integral in februarie 2018. Au fost schimbate toate ferestrele usile caloriferele instalatiile sanitare. Baile sunt dotate cu obiecte sanitare noi si instalatii noi. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat. Locatia este una excelenta iar accesul este foarte usor catre centrul orasului si catre toate punctele importante de interes. Din punct de vedere al mijloacelor de transport locatia este una ideala fiind situat intre statia de Metrou Universitate ( 1 km) si Metrou Obor (13 km). Statia Ratb chiar in fata blocului si puteti alege din multitudinea de mijloace de transport in comun( tramvaie troleibuze autobuze). Pentru aprovizionare puteti alege intre Piata Obor Supermarket-urile din apropiere. Apartamentul este liber si disponibil imediat. Din punct de vedere juridic apartamentul are toate actele necesare incheierii contractulu de vanzare cumparare si este liber de sarcini. Se accepta si plata prin credit !.


Detalii imobil Mosilor-Carol 4 camere renovat complet , Comision 0 %

Camere 4
Suprafata 78 m2
Etaj 7/7
Bai 2
Terase, balcoane 2
An renovare 2018
Material Beton
An constructie 1983
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..