Apartament cu 4 camere în zona Militari

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

125.000 €

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2018
Rata credit de la 3,254 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 564564

* campuri obligatorii

Militari Virtutii apartament cu 4 camere, stradal, spatios, luminos, confort 1, situat la etajul 1, al unui imobil cu structura de rezistenta foarte buna.
Apartamentul dispune de o suprafata de 102mp, cu 2 balcoane duble, 2 bai si un spatiu de depozitare.
Locuinta a fost renovata, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie. Compartimentarea fiind convenabila oricarei familii, zona de noapte fiind separata de cea de zi. Utilitatile sunt contorizate individual. Exista loc de parcare inchiriat ADP. Scara este ingrijita, locatarii fiind astfel de buna calitate. Amplasarea blocului este foarte buna, din punct de vedere al mijloacelor de transport( metrou, 41, autobuze). De asemenea, cresa, gradinita, scoala 117 este la 3 minute, iar supermarketurile Cora, Mega Image la 5 minute. Se accepta si credit. Acte pregatite pentru vanzare. Pretul este usor negociabil.


Detalii imobil Apartament cu 4 camere în zona Militari

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 102 m2
Etaj 1/9
Bai 2
Material Beton
An constructie 1989
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

scoala, gradinita, tramvai 41, metrou, Cora

Ion Nedea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2016

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 12 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 18
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..