Apartament 4 camere Valea Argesului

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

102.000 €

Ultima actualizare: 13 Iulie 2018
Rata credit de la 2,652 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 616200

* campuri obligatorii

Apartament cu 4 camere  -Drumul Taberei - Valea ArgesuluiApartamentul este la etajul 2 al unui imobil cu 10 etaje ,construit in anul 1982.Este decomandat,dispune de 2 bai si de balcon.Apartamentul a fost renovat in anul 2010 si nu necesita imbunatatiri majore.Blocul este foarte bine administrat iar de la el se poate ajunge cu usurinta la Parcul Moghioros,Piata Moghioros,Plaza Romania, Piata Valea Argesului,Complexul Valea Argesului,Carrefour,Auchan si Kauffland.La doar 2 minute de mers pe jos sunt si statiile autobuzelor 168,268,368..


Detalii imobil Apartament 4 camere Valea Argesului

Comision 2%
Camere 4
Suprafata 86 m2
Etaj 2/10
Bai 2
Terase, balcoane 1
An renovare 2010
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 1982
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Erika Chica

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Noiembrie 2013

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 5 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 29
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..