Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere

Zona Dorobanti, Bucuresti vezi harta

539.900 €

Rata credit de la 14,329 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 572783

* campuri obligatorii

Catoma Property Invest va expune atentiei un apartament tip penthouse de 4 camere cu multiple dependinte.
Imobilul este o constructie noua, unica arhitectural in Romania, compusa din S ( parcare subterana ) P 4 5 retras, construita solid din caramida si beton.
Pozitia este accesibila, imobilul aflandu-se in zona Dorobantilor si detinand in proximitate multiple puncte de interes, precum metrou, piata, hotel, gradinite de renume, centre After School, scoli etc.
Unicitatea imobilul aduce cu siguranta un plus de valoare, apartamentul expus spre vanzare ce face parte din ansamblu, oferindu-va un confort aparte.
Suprafata utila 212 mp, suprafata totala construita 265 mp, suprafata totala construita inclusiv spatii comune 294 mp.
Apartamentul detine pe langa cele 4 camere, si 3 grupuri sanitare generoase, 1 bucatarie, dinning, 1 balcon, spatii anexe, camera de servitor sau spatiu de menaj, etc.
Se va preda cu un loc de parcare pozitionat in parcarea subterana oferindu-va in acest sens si un acces individual. Pentru un loc de parcare suplimentar celui existent, aveti un cost de 30.000 Euro.
Finisajele sunt fara dubii, de cea mai buna calitate, proprietarul nefacand rabat la niciun fel de detaliu.
Centrala Vissman cu calorifere si ventiloconvectoare Romstal, Prize/Intrerupatoare - Legrand sau Gewiss, Climatizare prin tubulatura, Aer Conditionat Samsung.
Buget alocat - faianta / gresie - 70 euro/mp,
- parchet - 50 euro/mp,
- usi interior - 500 euro/bucata,
- marmura holuri - 50 euro/mp
- obiecte sanitare - 1500 euro/grup sanitar.
Exista un singur apartament pe palier, iar accesul interior putandu-se efectua si prin elevator direct.
In imobil, disponibile spre vanzare mai sunt ( din totalul de 5 ) strict 2 apartamente - etajul 1 si etajul 4. Detin o impartire similara, apartamentele fiind pretabile lejer spre recompartimentare ulterioara.
Se detin toate actele necesare vanzarii finale, fiind acceptate toate variantele de finantare - cash, credit bancar, etc.Pentru vizionare dorim a fi instiintati cu cel putin 1 zi inainte.
Pret expus spre vanzare - 548.000 Euro ( persoana fizica )Pentru informatii suplimentare si/sau vizionari va stam la dispozitie,Broker exclusiv - Florin Toma


Detalii imobil apartament 4 camere

Camere 4
Suprafata 212 m2
Etaj 4/5
Bai 3
Terase, balcoane 2
Material Caramida
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..