Vanzare apartament 4 camere

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

87.000 €

Ultima actualizare: 24 Martie 2020
Rata credit de la 2,349 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 700968

* campuri obligatorii

Apartament 4 camere - CISMIGIU (Str. Domnita Anastasia) (Comision ZERO). Va prezentam un apartament deosebit, cu un living dublu format din 2 incaperi despartite de o arcada plus 2 dormitoare mari. Apartamentul are o baie si un grup sanitar secundar, o bucatarie mare si o camera a centralei termice care poate fi folosita ca o camara. Proprietatea este la 1 minut distanta de parcul Cismigiu si la 3 minute de parcul Izvor dar si de Metrou Izvor. Imobilul in care se gaseste apartamentul este incadrat pe listele de risc seismic cu risc R2. Cod:KPA8773


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 106 m2
Etaj 5/6
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1939
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Claudiu Hategan

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: Cotroceni, Dorobanti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Iunie 2012

Vechime: 13 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..