Apartament 4 camere, CismigiuPrimaria Capitalei

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

115.000 €

Ultima actualizare: 19 Martie 2018
Rata credit de la 2,997 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 560216

* campuri obligatorii

Apartament 4 camere, Cismigiu/Primaria Capitalei.Vanzare apartament 4 camere, semidecomandat, situat intr-un bloc etaj 3/P+6, construit in 1936, zona Cismigiu-Primaria Capitalei.Suprafata utila este de 91 mp, totala 100 mp. Apartamentul are 2 bai, 2 balcoane, 3 dormitoare, sufragerie, boxa la subsol.In apartament au fost incepute lucrari de amenajare, dar acestea au fost oprite temporar.Imbunatatirile aduse pana in acest moment: schimbarea tuturor instalatiilor (electrica, sanitara, termica), indreptarea peretilor, schimbarea usilor interioare, schimbare tamplarie termopan. Parchetul este cel original, care a fost reconditionat integral.Locatia imobilului reprezinta atu-ul de necontestat al apartamentului, acesta putand fi utilizat atat ca resedinta privata, cat si ca sediu de firma. Zona se prezinta de la sine ca fiind una dintre cele mai scumpe si mai cautate atat din Bucuresti, atat din perspectiva unei investitii pe termen lung, cat si ca "declaratie" a statutului viitorului proprietar.Acte in curs de definitivare.Pret: 115.000 de Euro negociabilAceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP05480RBTelefon: 0726.11.99.88.Link extern: www.espaco.ro


Detalii imobil Apartament 4 camere, CismigiuPrimaria Capitalei

Pret/m2 1.263,74 €
Camere 4
Suprafata 91 m2
Etaj 3/S,P+6
Bai 2
Material Beton
An constructie 1936
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Uncu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iulie 2017

Vechime: un an, 3 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 26
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..