Vanzare apartament 4 camere

Zona Calea Victoriei, Bucuresti vezi harta

210.000 €

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2020
Rata credit de la 5,717 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 662892

* campuri obligatorii

Vanzare apartament 4 camere Piata Victoriei. Imi face placere sa va prezint spre vanzare un foarte frumos apartament in centrul capitalei. Este situat la hohparterul unui imobil compus din D+Hp+2+pod construit in 1940, imobil solid bine conservat si fara risc seismic. Apartamentul este bine compartimentat avand dormitoarele si sufrageria dispuse in dreapa si stanga unui hol central utilizat ca living. Din sufragerie avem acces intr-o terasa inchisa, un loc minunat in care poti bea un ceai in compania unei carti bune. Tot apartamentul este foarte luminos si bine intretinut, cu parchetul original intr-o stare impecabila, finisajele si mobilierul de buna calitate. Se poate vinde cu mobila, aceasta facand insa obiectul unei alte discutii. Proprietatea NU face obiectul legii 112. In zona sunt mijloace de transport in comun, magazine si spatii verzi. Acest apartament merita toata atentia! Cod:KPA8759


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 120 m2
Etaj P/2
Bai 2
Terase, balcoane 2
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 8 ani, 11 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..