Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere

Zona Calea Calarasilor, Bucuresti vezi harta

74.500 €

Rata credit de la 2,028 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 721999

* campuri obligatorii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament spatios (100mp), cu suprafete generoase si compartimentare eficienta, situat in imediata vecinatate a Bd. Unirii, pe Strada Parfumului, langa Biserica Ceaus Radu, cu acces facil catre toate zonele ultracentrale ale Capitalei si avand in imediata vecinatate multiple mijloace de transport in comun.Pretul de 745 euro/mp, intr-un imobil fara vreun Risc Seismic, adiacent Bd Unirii-fantani, intr-o locatie ultracentrala a Bucurestiului, precum si un randament la inchiriere de cel putin 7.25% (la minimum 450 euro/luna) - fac din acest apartament o oportunitate investitionala rara!Apartamentul dispune de 4 camere camere mari, bucatarie si 2 grupuri sanitare, carora li se mai adauga o camera intima la mansarda imobilului, potrivita pentru lucrul de acasa sau momentele de creatie, separata de activitatea cotidiana desfasurata in apartament.
Apartamentul a fost renovat in urma cu peste 10 ani, dispune de centrala termica proprie, parchetul si usile sunt cele originale din lemn, iar podul aflat in folosinta comuna a locatarilor din imobil, ofera suficient spatiu de depozitare.
Imobilul, construit in anul 1947, are o structura de caramida si beton specifica perioadei respective si nu se regaseste pe vreuna din listele PMB privind riscul seismic. Fatada cladirii prezinta zone cu tencuiala cazuta, structura de beton si caramida (precum si starea acestora) putand fi vazute cu usurinta.
Apartamentul a fost achizitionat in baza legii 112/1995, de catre actualii proprietari, nefiind un apartament recomandat achizitiei prin credit ipotecar. In imobil locuiesc sapte familii, cu totii fiind locatari de calitate.
Pentru orice detalii suplimentare privind acest apartament, la achizitia caruia beneficiati de COMISION0%, contactati-ne!


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 4
Suprafata 90 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1947
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Parfumului, Traian, Romulus, Matei Basarab, Vasile Lucaciu, Unirii, Anton Pann, Maximilian Popper, Unirii fantani, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Calea Calarasilor, Strada Traian, Hala Traian, Vulturilor, Coreliu Coposu, Nerva Traian, Mircea Voda, Fetitelor, Remus, Labirint, Vasile Braniste,

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..