Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 5 camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

550 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632211

* campuri obligatorii

Va prezentam la vanzare un apartament cu 4 camere, amplasat in zona Alexandru Obregia - Udriste.Apartamentul este confort 1 circular, se afla la etaj 2/2, are o suprafata utila de 107 mp si o suprafata construita incluzand balcoane si pivnita de suprafata 126 mp.Anul constructiei imobilulul din care face parte este 1935.
Imobilul este solid, fatada exterioara necesita o usoara interventie, scara de acces este una lata, treptele nu sunt abrupte, spatiile comune inclusiv curtea sunt intretinute de cele 4 familii care locuiesc in imobil prin rotatie.Vecinii sunt civilizati.Apartamentul are 2 balcoane, 2 bai, are gresie, faianta, parchet, usi interioare de lemn, late inalte, la exterior exista partial termopan.
Este un apartament luminos, necesita renovare, este curat, bine intretinut.
Camerele sunt inalte.
Incalzirea se face cu sobe pe gaz.

Pentru cei isi doresc o proprietate in centrul Capitalei, cei ce isi doresc o suprafata mare ca mp, un imobil mic cu vecini putini, acest apartament se inscrie cu succes pe lista.
Se afla intr-o zona cu iz istoric, intr-o zona cu imobile cu regim de inaltime mic, fara o prea mare aglomeratie.


Detalii imobil apartament 5 camere

Pret/m2 4,37 € / luna
Comision 3%
Camere 5
Suprafata 126 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate de renovat
An constructie 1935
Compartimentare nedecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..