Vanzare apartament 4 camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

120.000 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2020
Rata credit de la 3,257 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 708240

* campuri obligatorii

     VIB Imobiliare va propune spre cumparare un superb apartament de 4 camere, intr-o zona foarte buna si linistita a Bucurestiului, cu spatii verzi, la cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei, Sun Plaza Mall, Parcul Natural Vacaresti, scoli, gradinite, Universitatea Spiru Haret, parcuri pt copii, ideal pentru o familie, iar spatiul generos de 90 mp al apartamentului ajutand si mai mult acest aspect. 


     Imobilul din care face parte apartamentul prezentat este proaspat anvelopat, construit in anul 1986, dotat cu 2 lifturi, cu 6 apartamente pe etaj, scara curata, vecini linistiti si de buna calitate. Apartamentul are o compartimentare semidecomandata, cu o suprafata totala de 90 mp, in care gasim si 2 balcoane inchise cu pvc (unul avand varianta de tripan), pe unul dintre balcoane s-a mutat o parte din bucatarie, practic a fost transformat in spatiu locuibil, este dotat cu centrala proprie de apartament, cu boiler separat pe bucatarie si cele 2 grupuri sanitare (unul dintre ele cu aerisere naturala), bucataria fiind una spatioasa, starea apartamentului fiind una foarte buna, gasim gresie, faianta, parchet, geamuri PVC, usi de lemn de interior, usa metalica la intrare, fiind izolat interior-exterior, foarte calduros iarna, cu costuri mici la intretinere. Apartamentul detine si un loc de parcare platit la ADP.


   Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 1.333,33 €
Comision 2%
Camere 4
Suprafata 90 m2
Etaj 6/8
Bai 2
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihai Radu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Septembrie 2016

Vechime: 5 ani, 9 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 16 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..