Acest anunt nu mai este activ

Apartament frumos in Berceni, Brancoveanu, Petrom

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

87.000 €

Rata credit de la 2,294 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 591939

* campuri obligatorii

Apartament 4 camere, decomandat, etajul 1/4, cadastru si intabulare, gresie, faianta, termopan, materiale premium, are vedere mixta (pe fata si pe parcul Giosan), usa metalica, finisaje de calitate. Este inconjurat de mult verde, fiind ideal pentru o familie cu 2-3 copii, vecinatatea parcului, proximitatea fata de scoala, etajul sunt argumente in acest sens. Dispune de loc de parcare si de o boxa mare de 14mp situata la subsolul imobilului.La 7 minute alergare usoara avem Parcul Tineretului, la 2 km in linie dreapta se afla Mall Sun Plaza (metrou Piata Sudului), zona comerciala Grand Arena, Selgros, Metro si Jumbo relativ aproape, tot in apropiere se afla Piata Covasna si Piata Cultural, acces facil din bd. Constantin Brancoveanu si bd. Alexandru Obregia, Daniel, Apulum94.


Detalii imobil Apartament frumos in Berceni, Brancoveanu, Petrom

Pret/m2 1.048,19 €
Camere 4
Suprafata 83 m2
Etaj 1/P+4
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..