Apartament 4 camere cu vedere libera - Zona Barbu Vacarescu

Zona Barbu Vacarescu, Bucuresti vezi harta

245.000 € + TVA

Ultima actualizare: 16 Iulie 2019
Rata credit de la 6,464 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 556783

* campuri obligatorii

Imobil rezidential nou, ce dispune de 100 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere cu o vedere superba, complet libera, catre parc si lac.Exista doua configuratii distincte pentru apartamentele de 4 camere, ambele dispunand de bucatarie inchisa si de terase spatioase.Una dintre aceste configuratii dispune de o suprafata utila de 121.5mp si doua terase cu o suprafata combinata de 16mp.A doua configuratie beneficiaza de o suprafata utila de 90mp si doua terase ce au impreuna o suprafata utila de 18mp.Apartamentele se predau complet finisate cu finisaje la alegere dintr-o gama variata oferita de catre dezvoltator in colaborare cu furnizori de renume si cu centrala termica proprie de apartament si incalzire in pardoseala.Pretul apartamentelor difera in functie de etaj si de configuratia aleasa si este cuprins intre 240.000 Euro + TVA si 290.000 Euro + TVA.Pretul unui loc de parcare in subteran este de 15.000 Euro + TVA.*Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.


Detalii imobil Apartament 4 camere cu vedere libera - Zona Barbu Vacarescu

Pret/m2 2.041,67 €
Camere 4
Suprafata 120 m2
Etaj 3/S,P+10
Bai 2
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Adrian Stamule

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 31 Ianuarie 2018

Vechime: informatie in curs de actualizare

AXIA

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase:
  • Vechime: 6 ani, 7 luni
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si spatii birouri
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii