Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere

Zona Aviatorilor, Bucuresti vezi harta

649.999 €

Rata credit de la 16,952 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 393873

* campuri obligatorii

Location! Location! Location! Do you want a truly luxurious property? It is located in the best area of Bucharest, near Herastrau Park. Its spacious area offers opportunities for any activity, it is bright and has a terrace with panoramic views of Charles de Gaulle Square. The apartment is ideal for living or for a representative seat, has high quality finishes. The future owner has an investment opportunity because such property can be rented fairly quickly at a good price. For details and viewings, please contact us. Do not hesitate, you lose an opportunity! ID : NB3685.
Localizare ! Localizare ! Localizare ! Vrei o proprietate cu adevarat de lux? Este localizata in cea mai buna zona din Bucuresti, in apropierea Parcului Herastrau. Suprafata generoasa ofera posibilitatea organizarii acesteia pentru orice fel de activitate, este luminos si dispune de o terasa cu vedere panoramica spre Charles de Gaulle Piata . Apartamentul este ideal pentru locuit sau pentru sediul unei reprezentante, are finisaje de calitate superioara. Viitorul proprietar are posibilitatea unei investitii deoarece o astfel de proprietate se poate inchiria destul de repede la un pret bun. Pentru detalii si vizionari, asteptam sa ne contactati. Nu ezitati, veti pierde o oportunitate ! ID : NB3685.


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 220 m2
Etaj 4/5
Bai 3
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..