Apartament 4 camere, Metrou Nicolae Grigorescu-Salajan

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti vezi harta

88.500 €

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2018
Rata credit de la 2,298 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 562145

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 4 camere, zona Salajan-Prevederii-Nicolae Grigorescu.Compartimentarea interioara este de tip semidecomandat. Apartamentul este situat la etajul 1 / P + 8E.Suprafata construita a apartamentului este de 94 mp, suprafata utila totala este de 84 mp, confort: 1.Apartamentul are 4 camere, 1 bucatarie, 2 bai, 2 balcoane inchis in termopan si dependinte.Imobilul este amplasat intr-un bloc de apartamente, reabilitat, construit in anul 1983.
Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, internet.Finisaje: clasice, stare interior buna, parchet, gresie, faianta, ferestre din geam termopan, tamplarie interioara din lemn.Dotari: apometre, gaz, debara, spatiu depozitare, camara.Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat.Vecinatati: Dristor, Piata Salajan, Metroul Nicolae Grigorescu, Parcul Titan, Profi, Park Lake MallFacilitati: situat intr-o zona linistita, in apropierea Parcului Titan, Park Lake Mall si la 8 minute de Metroul Nicolae Grigorescu.
Acces facil catre centrul Capitalei, zona este bine deservita din punct de vedere comercial, social si cultural de lanturi de farmacii, magazine, restaurante, institutii de invatamant. De asemenea, acces facil catre parcul Titan.Documentatia pentru vanzare este pregatita.Apartamentul se vinde pentru un pret de 88.500 Euro, negociabil.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP05494RBTelefon: 0726.11.99.88.Link extern: http://www.espaco.ro/oferta/apartament-4-camere-8876.html


Detalii imobil Apartament 4 camere, Metrou Nicolae Grigorescu-Salajan

Pret/m2 1.053,57 €
Camere 4
Suprafata 84 m2
Etaj 1/S,P+8
Bai 2
Material Beton
An constructie 1983
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alexandru Pribeagu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Februarie 2018

Vechime: informatie in curs de actualizare

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 26
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..