Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

440 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632138

* campuri obligatorii

Apartament 3 camere Moinesti - Piata Timpuri Noi, confort 1 semidecomandat, etaj 8/9, suprafata 74 mp, an constructie 1986, 2 grupuri sanitare.

Este dotat cu aer conditionat. Starea apartamentului este buna. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Se vinde mobilat partial. Bucataria este partial mobilata si utilata, cu frigider, masina de spalat rufe. Alte facilitati: apometre, contor gaz.Apartamentul este pe E, are vedere larga spre Calea Moinesti, balconul este pe toata suprafata apartamentului izoland foarte bine fonic si termic.Spatiile comune ale blocului sunt elegante, bine intretinute, ghena este la exteriorul blocului pe balcon exterior.Amplasarea este una de exceptie, luand in calcul accesul la doua Magistrale de metrou, acces facil la mijloace de transport suprateran.
Gradinite, scoli, facultati, Parc, farmacii, magazine, sunt argumentele care intregesc imaginea zonei unde este amplasat acest apartament.
Toate acestea duc la ridicarea gradului de confort si calitate a vietii, la ceea ce iti ofera un camin intim si un trai linistit.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 5,95 € / luna
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 74 m2
Etaj 8/9
Bai 2
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..