Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Vitan, Bucuresti vezi harta

440 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 595709

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta la vanzare un apartament cu 3 camere, amplasat in zona Fizicienilor (Vitan) - Parcul Lumea Copiilor.Imobilul din care face parte a fost construit in anul 1989, are spatii comune ingrijite, este modelul de bloc cu ghena pe balcon la exterior, vecinii sunt civilizati si discreti, vecinatatile sunt deasemeni foarte atent ingrijite cu spatii verziApartamentul este confort 1 semidecomandat, se afla la etajul 2/7.
Are o suprafata utila de 79 mp si o suprafata construita de 83 mp.Are o suprafata generoasa pentru un apartament de 3 camere cu dormitoare de 12 si 15 mp, cu living de 28 mp, permite organizarea multor spatii de depozitare.Are 2 bai una cu cada si cealalta cu dus, are vedere pe Calea Vacaresi dintr-un dormitor si vedere din celelalte camere pe partea din spate, beneficiind de liniste si verdeata
Apartamentul este finisat cu materiale de calitate, este bine intretinut, are costuri mici de intretinere, poate asigura un confort sporit si un standard ridicat de viata.Se afla intr-o zona care permite accesul usor la 4 statii de metrou si anume Piata Sudului, Mihai Bravu, Tineretului, Timpuri Noi.
Transportul suprateran asigura legaturi facile cu Centrul Capitalei.Zona dispune de accesarea usoara a scolilor, gradinitelor, magazinelor, pietelor banci, farmacii, acces usor in Parc, este foarte aerisita si bine intretinuta de Primaria de sector.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 5,30 € / luna
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 83 m2
Etaj 2/7
Bai 2
Terase si balcoane 3
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1989
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..