Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Universitate, Bucuresti vezi harta

440 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582326

* campuri obligatorii

COMISION 0
Vib Imobiliare va prezinta un apartament cu 3 camere Select - , confort 1 decomandat, etaj 8/9, suprafata construita 149 mp, suprafata utila 73 mp.
Apartamentul se afla in Ansamblul Carol City, in imediata vecinatate a Parcului Carol si la 6 min de mers pe jos de Metrou Calea Victoriei (Universitate).
Blocul este finalizat, vandut in proportie de 95%, locuit in proportie de 60%, locatarii sunt civilizati si cu o medie de varsta 35 ani,
Apartamentul prezentat la vanzare este nefinisat, finisajele oferite sunt la alegerea clientului si se monteaza in 30 zile, de la plata avansului la antecontract.
Acest tip de apartament mai este disponibil la etj 8,are vedere pe exterior spre Bulevardul Cantemir si pe curtea interioara ,orientare EV .Se afla in tronsonul din stanga.
Pretul prezentat este pretul pentru plata cu credit TVA inclus.
Pentru plata chas, se face un discount de 50 euro pe mp.
Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 2,95 € / luna
Camere 4
Suprafata 149 m2
Etaj 9/9
Bai 2
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..