Vanzare apartament 3 camere

Zona Timpuri Noi, Bucuresti vezi harta

130.000 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2020
Rata credit de la 3,513 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 704684

* campuri obligatorii

Se vinde un apartament cu 3 camere situat la etajul 1 al unui imobil cu 5 niveluri, finalizat in anul 2019, amplasat in imediata vecinatate a Metroului Timpuri Noi, a Metroului Tineretului si a Parcului Tineretului.


Imobilul are 5 niveluri, S+P+2 etaje+3 retras, are o suprafata construita desfasurata de 502 mp, o suprafata construita la sol de 110 mp si a fost edificat in anul 2019.


Imobilul a fost construit pe un teren in suprafata de 280 mp, are curte proprie imprejmuita care permite si parcarea autoturismelor locatarilor.


A fost construit pe stalpi, cadre de beton, grinzi, cu peretii exteriori si peretii dintre apartamente din BCA.


Pentru a se asigura un nivel energetic ridicat, imobilul a fost izolatla exterior  cu polistiren de 10 mm.


Peretii exteriori sunt zugraviti cu vopsea decorativa, interiorul pe partea nordica a fost izolat suplimentar cu folie anticondens.. Peretii interiori sunt finisati cu var lavabil de interior, peretii din bucatarie si baie sunt placati cu faianta.. Tamplaria exterioara este Salamander, tripan, usile interioare sunt import Turcia de calitate premium. Pardoselile sunt finisate cu parchet in camere, gresie in bucatarii si bai. 


Apartamentul se vinde finisat, partial mobilat si utilat ( bucatariile complet mobilate si utilate cu produse din gama premium, holul de la intrare va avea un dressing ) cu prize si intrerupatoare, cu bai echipate complet, cu aparate de aer conditionat cu centrale de apartament


Zona permite acces rapid in centrul Capitalei, permite accesul imediat la transport suprateran si subteran acces la magazine si piete, la banci si farmacii, la scoli si gradinite.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 2.000,00 €
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 65 m2
Etaj 1/3
Bai 1
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Zodie

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Februarie 2015

Vechime: 15 ani, 7 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 16 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..