Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere cu terasa- Theodor Pallady-Metrou Nicolae Teclu

Zona Theodor Pallady, Bucuresti vezi harta

85.738 € + TVA

Rata credit de la 2,318 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 696086

* campuri obligatorii

Apartamentul cu 3 camere este amplasat la aproximativ 12-15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 12-15 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Jumbo, Jisk, Decathlon, ikea 2 si Dedeman.Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 4 blocuri cu regim de inaltime P+3E si P+5E, dotate cu lifturi moderne si parcari atat subterane cat supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.Apartamentul cu 3 camere este decomandat si are o suprafata totala de 112.1 mp. Acesta este alcatuit din 1 living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 bai, 1 hol si 1 terasa cu acces din living.Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.Direct Dezvoltator. Comision 0%
Avans 100% la antecontract - 85.738 Euro + TVA.
Avans 5% la antecontract - 90.250 Euro + TVA.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


Detalii imobil Apartament 3 camere cu terasa- Theodor Pallady-Metrou Nicolae Teclu

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 112.1 m2
Etaj 5/3
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou Nicolae Teclu, mijloacele de transport in comun RATB : tramvai 40, 27, autobuz 311 la 10 minute de mers pe jos, parcurile IOR si Titanii, marile centre comerciale ale cartierului Titan : Auchan Titan,Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Dechatlon, Ikea 2.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..