Vanzare apartament 3 camere

Zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti vezi harta

59.900 €

Ultima actualizare: 17 Februarie 2020
Rata credit de la 1,599 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 690673

* campuri obligatorii

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in Prelungirea Ghencea, aproape de Cartierul Latin, in Ansamblul Prelungirea Ghencea 71, Bragadiru.


Ansamblul Prelungirea Ghencea 71, este alcatuit din 4 blocuri cu regim de inaltime mic, construite in perioada 2012 - 2015, are curte interioara, loc de joaca pentru copii, acces cu bariere din 2 strazi, locuri de parcare pentru fiecare apartament in curte. Curtea este imprejmuita, are spatii amenajate pentru accesul pietonal, este intre 2 strazi insa beneficiaza de liniste.


Apartamentul propus la vanzare se afla intr-unul din blocurile din acest Ansamblu, este semidecomandat, se afla la etajul 2 al imobilului cu 3 etaje. Are o suprafata totala de 70 mp.


Suprafata apartamentului se distribuie pe camere astfel: living in suprafata de 26,26, camera 15,56, bucatarie 8,16, baie 5,05, hol3,25, hol 4,03, balcon 8,26. Este un apartament luminos, are finisaje in culori deschise care se imbina armonios. Se vinde partial mobilat ( va ramane in apartament mobilerul pe spatiile fixe facut pe comanda )Beneficiaza de centrala proprie, aparat de aer conditionat, are cheltuieli de intretiner reduse, ofera posibilitatea sa locuiesti intr-o comunitate restransa.


Zona permite accesul catre Capitala cu transport suprateran, ofera posibilitate de acces catre gradinite, scoli, magazine de toate profilele, farmacii.


 


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 855,71 €
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 70 m2
Etaj 2/3
Bai 1
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Zodie

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Februarie 2015

Vechime: 15 ani, 2 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 16 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 9
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..