Acest anunt nu mai este activ

Prelungirea Ghencea, Apartament in vila noua, cu gradina! Comision 0 %

Zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti vezi harta

99.000 €

Rata credit de la 2,627 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 590389

* campuri obligatorii

Apartament in vila noua (2017) cu gradina proprie ! Comision 0% ; Tva zero
Finisaje noi si de foarte buna calitate, surpafata generoasa, 2 bai, spatii pentru depozitare !Apartament cu 3 camere in vila noua constructie 2017 situat in Prelungirea Ghencea pe strada Alunului in vecinatatea Cartierului Latin. Vila are doar parter si etaj si este formata din doua apartamente  cu intrare separata si curte separata fiecare avand 150 mp liberi de curte. Apartamentul prezentat este cel de la etajul 1. Are o suprafata utila de 96 mp si o suprafata totala de 109 mp cu tot cu cele 2 balcoane. Compartimentarea este excelent gandita. Livingul impreuna cu bucataria deschisa au 47 mp si exista posibilitatea inchiderii bucatariei. Sunt 2 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si loc pentru dressing. Dormitoarele au 14 si 16 mp. Ambele bai beneficiaza de fereastre. Apartamentul este complet finisat dotat cu centrala termica proprie tamplarie pvc cu geam termopan Salamander( culoare Gri antracit) calorifere din otel usi de interior parchet laminat in camere.  Baile sunt placate cu gresie si faianta de cea mai buna calitate ( Marazzi ) si sunt complet echipate cu obiecte sanitare. Baia matrimoniala este dotata cu dus walk-in iar a doua baie este dotata cu cada.Constructia are structura din beton armat cu pereti din caramida si are acoperis tip terasa cu planseu inclusiv peste etajul 1. Pentru confortul termic cladirea a fost izolata cu polistiren expandat.Apartamentul are gradina proprie in suprafata de 150 mp. Este amenajat deja 1 loc de parcare in curte. Cladirea este ingradita cu gard de beton si are porti auto si poarta pietonala iar fiecare curte este total separata. Apartamentul este brasat la toate utilitatile : apa curenta canalizare electricitate si gaze. Fiecare apartament are contoare separate pentru utilitati. Locatia: Apartamentul este situat pe strada Alunului langa Cartierul Latin. In incinta Cartierului Latin este un Mega Image Piata restaurant cabinete medicale statie RATB Pizzerie. Scoala Pro Ingenio este la cateva minute de mers pe jos. Pentru cumparaturi masive puteti alege intre Lidl (Langa Ansamblul Primavara) sau Kaufland Valea Oltului Auchan Tricodava. Pret scutit de TVA !


Detalii imobil Prelungirea Ghencea, Apartament in vila noua, cu gradina! Comision 0 %

Camere 3
Suprafata 96 m2
Etaj 1/1
Bai 2
Terase, balcoane 2
An renovare 2018
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..