Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti vezi harta

95.000 €

Rata credit de la 2,521 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 615843

* campuri obligatorii

Apartament 3 camere + 2 garaje subterane de vanzare in zona Prelungirea Ghencea - Complex Primavara, situat la etajul Parter (inalt pe garaje) intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+6.
Proprietatea dispune de o suprafata de 93 mp utili, balcon 8 mp, compartimentare decomandata, bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare. Finisajele sunt de calitate si includ: gresie, faianta, parchet, usi interior din lemn, usa metalica la intrare, calorifere si centrala proprie, 3 aparate de aer conditionat.
Apartamentul este contorizat individual gaz, electricitate, canalizare si apa.
Proprietatea se poate vinde si mobilata contra cost! Detalii la vizionare!Complexul Primavara este situat in Sectorul 6 si edificat in perioada 2008 - 2010, fiind unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Cartierul Drumul Taberei. Proiectul este cu circuit inchis si prevazut cu bariere pentru acces auto, supraveghere video, parcari subterane si supraterane, parcare pentru vizitatori, piscina, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.Pret: 95.000 Euro
Acte disponibile!
Se accepta credit!
Reprezentant proprietar, comision cumparator 0%!


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 93 m2
Etaj P/6
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Complex Primavara, Valea Oltului, Valea Furcii, Prelungirea Ghencea, Mega Image, LIDL,

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..