Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

GM1385 Apartament spatios 3 camere_Titan Campia Libertatii, 1979

Zona Piata Muncii, Bucuresti vezi harta

87.000 €

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021
Rata credit de la 2,392 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 719078

* campuri obligatorii

GM1385 Titan – Campia Libertatii,la intersectie cu Bv. Basarabia, stradal, apartament 3 camere, loc de parcare, semidecomandat, suprafata utila 67mp/construita 71 mp, 2 bai, 2 balcoane, etaj 9/10, vedere pe spate, imobil 1979, reabilitat. Merita vazut!Structura si compartimentare:
Imobilul este construit dupa cutremurul din 1977, tip de constructie „Sectiunea F42”, rezistenta la cutremur de 8.5 grade, structura monolit si prefabricate. Apartamentul este spatios, avand o suprafata utila de 67mp, si o suprafata totala de 71mp. Living spatios de aproximativ 18mp, dormitorul mare aproximativ 13mp, iar dormitorul mic 10mp. Dispune de doua bai si doua balcoane. Bucatarie foarte spatioasa de 11.6mp.Finisaje si dotari:Imobilul este reabilitat in 2011, renovat , coloane schimbate in interior si in bloc. . Apartamentul este intr-o stare buna. Finisaje: vopsea lavabila, parchet, gresie, ferestre cu geam termopan profil Kipling, usile interioare sunt din lemn, iar usa de la intrare este metalica. Apartamentul detine si un loc de parcare.Vecinatati:
Imobilul este dituat pe Soseaua Cmpia Libertatii, la intersectie cu Bv. Bsarabia, la doar 10 min de statia de metrou Muncii, 2 minute de Parcul National si 10 minute de parcul IOR, suprafata generoasa a apartamentului si zona in care este amplasat, facand-ul ideal pentru o familie


Detalii imobil GM1385 Apartament spatios 3 camere_Titan Campia Libertatii, 1979

Pret/m2 1.298,51 €
Camere 3
Suprafata 67 m2
Etaj 9/P+10
Bai 2
Material Beton
An constructie 1979
Compartimentare semidecomandat
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 21 ani, 4 luni

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 16 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..