Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Crangasi, Bucuresti vezi harta

440 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632417

* campuri obligatorii

COMISION 0
Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere amplasat in proximitatea Parcului Carol, in Ansamblul Carol Park.Apartamentul prezentat este confort 1 decomandat,se afla la etaulj 3/5, are suprafata utila de 111 mp, suprafata construita 116 mp,Imobilul din care face parte a fost finalizat in anul 2009. a fost construit de catre grupul Hanner si Belerive, are 159 apartamente si 174 locuri parcare subterana A fost dezvoltat pe o suprafata de 9200mp, are curte interioara amenajata peisagistic.Acest apartament, este alcatuit din living in suprafata de 45,80 mp, bucatarie in suprafata de 11,14 mp, sas in suprafata de 1,85 mp, grup sanitar in suprafata de 1,93 mp, hol in suprafata de 10,41 mp, camera in suprafata de 17,47 mp, camera in suprafata de 17,47 mp, baie in suprafata de 4, 10 mp,

Incalzirea se face cu centrala de imobil, consumurile sunt contorizate, sunt 2 apartamente pe nivel, spatiile comune elegante si bine ingrijite.
Pentru a se asigura un confort termic vara, apartamentul a fost dotat cu aparate de AcFinisajele, tamplaria, mobilierul si electrocasnicile acestui apartament , fac parte din categoria premium, branduri de calitate, conferind acestui apartament eleganta si prestigiu.Parchetul este de lemn.
Suprafetele generoase ale camerelor, suprafata mare vitrata , separarea zonei de zi de cea de noapte printr-un hol generos fac din acest apartament o locatie aerisita, care confera un pronuntat sentiment de sunt acasa pentru cine il viziteaza .
Pentru a se mari capacitatea de depozitare a acestui apartament, a fost achizitionata in subteranul cladirii o boxa in suprafata de aproximativ 6 mp.O comunitate selecta, discreta , apropierea de Constructorilor si de centrul Capitaliei face ca acest apartament sa fie locatia de vis pentru cumparatorii care isi doresc un mediu prietenos deosebit.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 3,79 € / luna
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 116 m2
Etaj 3/5
Bai 2
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 2010
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..