Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

440 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 569215

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta la vanzare un aprtament cu 3 camere, amplasat in zona Uniriii, foarte aproape de Str Gramont - Rond George Cosbuc.Apartamentul din prezentare este confort 1 semidecomandat, se afla la etaj 4/6, are o suprafata utila de 103 mp si o suprafata construita de123 mp.Apartamentul se afla intr-un Ansamblu construit in anul 2008.a avut ca arhitect pe Alexandru Beldiman, investitorul fiind Europa Group.
Cuprinde 6 blocuri cu 104 locuinte amplasate pe o suprafata de 20000mp, in jurul unei curti interioare si deasupra unui parcaj subteran.
Cladirile au un regim de inaltime 4 etje plus 2 etaje retrase, au spatii de servicii la parter.In Condominim se afla 5 tipuri de apartamente de 3 camere, finisajele interioare sunt din gama premium, peretii exteriori si interiori sunt din caramida.
Centralele de apartament sunt marca Buderus.Apartamentul prezentat la vanzare este echilibrat impartit, are vedere pe trei puncte cardinale, are un living de 32 ,27 mp, dormitor 1 in suprafata de 23,47 mp, dormitor 2 in suprafata de 15,97 mp, bucatarie de 10,90 mp, baie de 5,34 mp, dus de 3,10 mp, hol 11,91 mp, balcon de 9,37 mp, balcon de 6,46 mp..
Camerele sunt generoase, au finisaje din gama de top, zona de zi este separata de zona de noapte.
Locatia promite, zona se regaseste in toate planurile de viabilizare a Centrului Bucurestiului.
Este un condominium bine intretinut, este o zona linistita, departe de zgomotul urban.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 3,58 € / luna
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 123 m2
Etaj 4/1
Bai 2
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..