Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere Pantelimon Delfinului

Zona Pantelimon, Bucuresti vezi harta

66.800 €

Rata credit de la 1,773 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 607129

* campuri obligatorii


RENET va propune spre vanzare un apartament, super-spatios, de 3 camere in cartierul Pantelimon, amplasat intre intersectia Delfinului si Mega Mall, stradal, situat la etajul 10 al unui bloc de 11 nivele, reabilitat termic. Apartamentul este complet renovat si se vinde partial mobilat si utilat. Acesta beneficiaza de parchet, termopan, aer cond. si un balcon generos. De asemenea, bucataria si dormitoarele sunt mari, fiind un apartament cu o impartire atipica. Se accepta credit. Disponibil imediat.


Detalii imobil Apartament 3 camere Pantelimon Delfinului

Comision 2%
Camere 3
Suprafata 70 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2015
Material Beton
An constructie 1976
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..