Vanzare apartament 3 camere

Zona Pache Protopopescu, Bucuresti vezi harta

98.000 €

Ultima actualizare: 14 Martie 2018
Rata credit de la 2,554 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 348768

* campuri obligatorii

Vanzare apartament in vila compus din 3 camere in zona de case adiacenta Str Plantelor si Popa Nan. Apartamentul se afla intr-un imobil renovat pe exterior anul trecut (acoperis si fatada). Apartamentul a fost complet renovat de actualul proprietar, fiind impartit in living dublu, dormitor, dressing, logie si bucatarie. Se vinde partial mobilat, datorita faptului ca mobilierul este executat la comanda. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata Franke. Cod:KPA7902


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 85 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 1920
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Remus Posteiu

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: Ferdinand, Iancului, Dorobanti, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Herastrau, Primaverii, Aviatorilor

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Iunie 2012

Vechime: 11 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 8 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 8
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..