Vanzare apartament 3 camere

Zona Nerva Traian, Bucuresti vezi harta

155.000 €

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2019
Rata credit de la 4,139 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 692419

* campuri obligatorii

PENTRU DETALII COMPLETE, MAI MULTE FOTOGRAFII, PLAN SI TUR VIRTUAL 360 VIZITATI:


 


vibimobiliare.ro/ro/vanzare-apartament-3-camere-decomandat-unirii-bucuresti-12466


 


Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere nou, decomandat, situat la etajul 8 al unui imobil din  Ansamblul Rezidential New Times Residence.


Ansamblul New Times este amplasat pe Bulevardul Nerva Traian 23 A, foarte aproape de Metrou Timpuri Noi si destul de aproape de Bulevardul Unirii intersectia cu str. Traian


Imobilul din care face parte apartamentul din prezentare are 11 etaje, s-a dat in folosinta in anul 2019, are  lifturi moderne cu acces din subteran , are spatiile comune placate cu granit.


Apartamentul pus in vanzare are o suprafata construita de 81 mp, (72 mp utili la care se adauga balconul in suprafata de 9 mp). Este decomandat, are 2 bai, are bucatarie inchisa, terasa cu suprafata generoasa care permite mobilare cu masa pentru cafea. Finisajele sunt din categoria premium, parchet de bambus, marmura in bai, tamplarie exterioara si interioara de calitate. Beneficiaza de centrala de apartament, de aparate de aer conditionat, este partial mobilat ( mobila de bucatarie, dressing pe hol). Nu a fost locuit. 


In centrul Capitalei, langa Metrou, aproape de Parcul Tineretului, imobil nou, constructie din beton, pereti din caramida, stalpi, grinzi, diafragme, sunt argumente care incadreaza acest apartament in categoria apartamentelor care permit un stil de viata modern, activ, confortabil. Sunt argumente care concura pe termen lung la cresterea valorii proprietatii.


Amplasarea imobilului permite acesul facil spre Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii (zona Biblioteca Nationala), unde beneficiem de o zona de promenada amenajata peisagistic precum si de relaxare la cafenele si terase frumos amenajate.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 1.913,58 €
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 81 m2
Etaj 8/10
Bai 2
Terase, balcoane 1
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Zodie

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Februarie 2015

Vechime: 14 ani, 11 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..