Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

63.000 €

Rata credit de la 1,640 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 489483

* campuri obligatorii

Rezervelor Residence, complex 6 blocuri de Apartamente si Garsoniere cu predare LA CHEIE langa padure, la 2 min de RATB 406. Apartamentul este spatios, luminos si compartimentat modern, total decomandat: hol de distributie, 2 bai, dormitor 1, dormitor 2, living, bucatarie inchisa, balcon.Complexul este racordat la toate utilitatile: GAZE, APA, CURENT, CANALIZARE, CABLU TV.
BLOC 1 - Finalizat
BLOC 2 - August - Septembrie 2017
Imobilele se predau LA CHEI: Centrala, Calorifere , Gresie, Fainata ,Parchet ,Usi ,Obiecte sanitare .Blocul este prevazut cu Lift . Ferestre salamander 5 camere, geam tripan. Caramida phoroterm de 30 cm .
Casa scarii placata cu granit , mana curenta inox .Vecinatati: 1 min Policlinica Chiajna, 5min Metro Militari, Auchan Militari, Mega Image, Penny Marchet, Farmacii, Restaurante, World Class.
RATB: 138, 178( catre Metrou Pacii), 406 (statie la 2 min catre Metrou Lujerului), Maxi Taxi.
Metrou Pacii.DIRECT DEZVOLTATOR!
Acceptam credit!
Comision 0%.


Detalii imobil apartament 3 camere

Camere 3
Suprafata 71 m2
Etaj 2/3
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..