Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

111.000 €

Rata credit de la 3,052 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 730153

* campuri obligatorii

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 69, situat in cariterul Militari.
Imobilul are regim de inaltime S+P+3E, contine un numar de 19 unitati, apartamente cu 2 si 3 camere, fiind racordat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare).
Apartamentul prezentat are 3 camere, este disponibil la parter, avand o suprafata totala de 103.20 mp (56.80 mp utili + terasa 14.40 mp + curte de 28 mp). Acesta este semidecomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie open space (permite sa fie inchisa), balcon si curte proprie.
Imobilul se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, calorifere din otel, tamplarie pvc cu geam termopan, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, usa de metal la intrare, interfon. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.
Apartamentele sunt contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate, contoarele fiind amplasate pe palier.
Imobilul a fost finalizat in anul 2020, structura constructiva fiind din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, peretii exteriori si de compartimentare interioara sunt din caramida porotherm, iar termoizolarea exterioara este din polistiren de 10 cm.
Imobilul dispune de parcari subterane ce pot fi achizitionate separat CONTRA COST.
Blocul este situat pe Str. Drumul Belsugului, in apropiere de Bd. Iuliu Maniu, statia Metrou Pacii si statii de transport in comun STB. In vecinatate sunt institutii de invatamant, restaurante, unitati bancare, piete, parc si locuri de joaca.
Mijloacele de transport in comun:
* statia metrou Pacii sau Preciziei
* statii STB, liniile: 61, 62, 137, 138, 178, 278, 236.COMISION CUMPARATOR 0%!!!


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 110.2 m2
Etaj P/3
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou Pacii, Bld Iuliu Maniu, Drumul Belsugului, Drumul Bacriului, Capat STB Master

Proiectul TheBuilding 69 - Belsugului 70A se afla in cartierul Militari, pe strada Drumul Belsugului nr. 70A, sector 6, fiind situat la 800 de metri fata de statia de metrou Pacii, aproximativ 9-10 minute pietonal. In vecinatate la maxim 500 metri de imobil se afla statiile STB ( liniile 61, 62, 137, 138, 178, 236).

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..